Vitamin och en ny livsstil ger Eli (53) från Ålesund glädje att skapa

Publicerad: 15-05-2015
Konstnären Eli Giske Paulsen (53) har fått rekommendationen att röra på sig och äta hälsosamt och varierat. När hon förra sommaren tog beslutet att ta rekommendationen på allvar, började hon att se över sin kost samt att röra på sig regelbundet. I samband med detta läste hon även om K2 Vitamin med K och D vitamin.

Hon såg att K och D vitamin var bra för flera olika saker, bland annat för att upprätthålla en normal benstomme och att stödja normal muskelfunktion. K2 Vitamin med K och D vitamin hade tidigare varit ett relativt okänt kosttillskott för Eli. När hon nu läste om K2 Vitamin med K och D vitamin såg hon att det kunde vara bra för flera olika saker och bestämde sig därför för att prova.

– Jag blir äldre och vill ta hand om mig själv för att kunna fortsätta vara aktiv

Eli är en glad, sprudlande kvinna i sina bästa år. Med tre barn, två barnbarn och en karriär som konstnär. Hon bor med sin familj på ett idylliskt läge precis nere vid vattnet i jugendstaden Ålesund. För en kvinna som alltid förbrukar massor av energi, är det lätt att bli uttråkad när hon upplever att hon behöver mer energi.

– Jag blir äldre och vill ta hand om mig själv för att kunna fortsätta vara aktiv. Med ålderns rätt  kan det ibland kännas som att jag önskar mer energi. Därför är det viktigt för mig med en hälsosam livsstil. Jag vill också ta mitt kosttillskott K2 Vitamin med K och D vitamin.

En kapsel dagligen och och en promenad

En av anledningarna till att Eli ville prova K2 Vitamin, som innehåller både K och D vitamin, är de båda vitaminernas kombinerade förmåga att bidra till det normala bildandet av ben. K vitamin hjälper till att upprätthålla normal benstomme och blodkoagulering.

Eli hade blivit uppmanad att äta hälsosamt och att vara aktiv, ett råd hon gärna följer. Dessutom säger Eli, att hon läst om K2 Vitamin med D vitamin många gånger de senaste åren och att hon tar det varje dag bland annat för att D vitamin stödjer en normal muskelfunktion.

Nu vill hon att även vänner och bekanta ska prova K2 Vitamin

Även under en kall vinter flödar kreativiteten

Nu vill hon att även vänner och bekanta ska prova K2 Vitamin.

– Jag har både en väninna och en moster som har börjat med K2 Vitamin efter min rekommendation, och jag rekommenderar kosttillskottet till alla jag tror kan ha nytta av det. Som konstnär är jag beroende av mina fingrar, för att kunna släppa loss min kreativa sida. Eftersom jag vet att K2 Vitamin innehåller D vitamin som stödjer en normal muskelfunktion tar jag det varje dag.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy