Viktor (50) går till kamp med K2

Publicerad: 15-05-2015
Kampsport är inget för veklingar - det kräver både styrka, uthållighet och disciplin. För Viktor Henriksen (50) har Krav Maga och Ju-jutsu alltid varit en källa till glädje, han började att ta K2 Vitamin med D vitamin efter at han läst att D vitamin bidrar till att upprätthålla normal muskelfunktion.

Viktor tog detta beslut bland annat för att han vill behålla normal muskelfunktion och kunna träna stenhårt i många år till.

I åtta år har han, som ursprungligen är från Finnmark tränat kampsport. Först Ju-jutsu, men det blev till slut, enligt honom själv, “alltför stillsamt”. Då stod Krav Maga på tur, en kampsport som ofta finns på listor över de mest grymma kampsporterna i världen.

Utan att göra alltför stora förändringar förutom att se över min kost och ta K2 Vitamin, känner jag mig i dag i toppform.

Men maskinoperatören som nu bor i Trondheim, bestämde sig att se över hela sin livssituation.

Eftersom jag har börjat komma upp i åren, tänkte jag att det kunde vara klokt att försöka se över min hälsa på ett naturligt sätt. Det var då jag bestämde mig för att beställa K2 vitamin, säger han.

Slut på rökning och fullt fokus på hälsan istället.

Viktor har han alltid varit noga med att hålla sig i bästa möjliga form, dricka fiskleverolja och äta en normal och hälsosam norsk kost. För två år sedan la han både tändare och tobak på hyllan, året därpå gjorde han som fler och fler norrmän och svenskar; började med ett dagligt tillskott av K2 Vitamin.

– Utan att göra alltför stora förändringar förutom att se över min kost och ta K2 Vitamin, känner jag mig i dag i toppform.

Har märkt de goda egenskaperna

Kosttillskottet K2 Vitamin innehåller både vitamin K och D som har ett antal positiva egenskaper. K vitamin hjälper till att upprätthålla en normal benstomme och normal blodkoagulering. D vitamin hjälper bland annat till att upprätthålla normala kalciumnivåer i blodet, stödjer immunsystemets normala funktion och normal muskelfunktion. Något som Viktor känner är väldigt viktigt.

Jag har inte för avsikt att sluta med K2 Vitamin

– Jag får massor gjort under dagen. Mitt jobb kan vara fysiskt krävande, men jag sätter mig inte ner i soffan efter en arbetsdag. Jag orkar hålla på med andra saker, som till exempel kampsport. Du måste inte vara i fysisk topp form när du tränar Krav Maga, men det är en fördel. Jag har inte för avsikt att sluta med K2 Vitamin, avslutar han.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy