Nu vill SM-vinnaren börja simma igen

Publicerad: 19-12-2016

Olle Paulsson har levt ett spännande och händelserikt liv som har testat kroppen. I dag, vid en ålder av 73, lever han ett hälsosamt liv där han bland annat använder K2 Vitamin. Han känner att det funkar för honom.

– Jag är nöjd och vill absolut inte sluta, säger Olle.

Om Olle Paulsson har levt ett händelserikt liv? Det kan man lugnt säga. Vid en ålder av 73 år har han hunnit med att vara elitsimmare, radioamatör, jobbat inom psykiatrin och bott i både Spanien och Italien. Men det fullspäckade livet har också sina baksidor.

– Jag är nöjd och vill absolut inte sluta, säger Olle

– Jag var idrottsman på elitnivå som fjärilsimmare i 20 år. Jag tränade väldigt mycket, morgnar och kvällar. Man värmde inte upp så mycket på den tiden – eller stretchade.

– Jag har faktiskt vunnit ett SM-guld på distansen 4×100 meter fjärilsim, säger Olle lite i förbifarten.

För Olle har det blivit mer och mer viktigt att leva ett hälsosamt liv. Han menar att det är många i hans ålder som inte gör det.

–  Jag håller koll på kosten och äter vegetariskt måndag till fredag. Jag mår hur bra som helst, det är lysande, berättar Olle.

Att han kom i kontakt med K2 Vitamin, med K och D vitamin, var vad man brukar kalla en lycklig slump. Olle började dock inte ta vitaminerna direkt, utan ville först läsa på om vad det var för något han hade hittat.

– Jag läste noggrant vad det kunde bidra till. Jag är en så kallad “måndag till fredag-vegetarian”, och då får man kanske inte alltid i sig alla vitaminer man behöver. Det var därför jag blev intresserad, säger Olle.

Olle tar K2 Vitamin för att det innehåller D-vitamin som bidrar till normala kalciumnivåer i blodet och normalt upptag och utnyttjande av kalcium.

Olle började använda K2 Vitamin för ungefär ett halvår sedan

– Jag såg K2 Vitamin som ett bra komplement till min dagliga kost eftersom det innehåller både vitamin K och D. För mig är det viktigt med vitamin D, eftersom det bidrar till normala kalciumnivåer i blodet och att kroppen har ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium.

Att K2 Vitamin även innehåller D vitamin är något som Olle uppskattar. Han känner att det tillför något mer.

– Jag känner att det är en bra kombination. Vitamin D får man inte i sig så mycket av. Man kan ladda upp batterierna på sommaren, men det är inte alla som kan göra det. De som jobbar kommer inte åt solen så mycket. I K2 Vitamin finns allt koncentrerat i en kapsel. Sen är det lugnt.

Olle har inga som helst planer på att sluta med vitaminerna – utan han brukar snarare rekommendera K2 Vitamin till nära och kära och ser med tillförsikt framåt på ett liv där K2 Vitamin spelar en viktig roll, då han känner att det funkar för honom.

– Jag har rekommenderat K2 Vitamin till många, och de är nöjda, säger han, och fortsätter:

– Det sätter till lite extra krydda i vardagen. K2 Vitamin med D som bidrar till att stödja normal muskelfunktion och K vitamin som bidrar till normal blodkoagulation. Det har hjälpt mig i vardagen, jag är helt enkelt nöjd och vill inte sluta, säger Olle.

Som en följd av hans hälsosamma leverne, som han kombinerar med K2 Vitamin med K och D vitamin, är Olle nu intresserad av att aktivera sig mer.

– Jag har inte simmat på väldigt länge, då jag inte riktigt haft möjlighet. Men nu kan jag säkert gå och simma igen. Jag är sugen, det är ju bastubad efteråt, säger Olle.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy