När Kolbjörn mår bra flödar orden fram

Publicerad: 08-04-2016

Efter att en granne rekommenderat Kolbjörn Brekstad K2 Vitamin bestämde han sig för att prova. Nu har Kolbjörn ätit kosttillskottet i 1,5 år och har ingen tanke på att sluta.

Att prova nya saker efter andras rekommendationer är inget främmande för Kolbjörn. Den före detta läraren och rektorn hade passerat 50 när den första, egna romanen Stank av människor gavs ut. Denna blev nominerad till Nordiska rådets litteraturpris. Vid fyllda 70 lämnade han dessutom Norge och flyttade till Sverige, mycket på grund av goda svenska vänner. Banden till vårt västra grannland är dock fortfarande starka då barn, barnbarn och barnbarnsbarn bor kvar.

Jag började ett nytt liv på en ny plats och förändringarna det inneburit är bara av godo.

– Jag både sover och skriver bättre, säger den 84-årige författaren.

Mentalt och fysiskt stark

Kolbjörn ser till att ta hand om både kropp och knopp. Genom bra kosthållning –  bland annat med frukost bestående av kokt ägg, grovt bröd, rökt lax,  blir han redo för sin aktiva vardag. 2-3 promenader hinner han med per dag, varav en av dem är på en timme. Dessutom tar Kolbjörn kosttillskottet K2 Vitamin med K och D vitamin varje dag.

– Även om det är snö och is försöker jag ta mig ut, berättar han stolt.

När Kolbjörn inte är på gående fot spenderar han tiden med favoritssysslan som är att skriva. Då huvudet känns klarare efter frukost och promenad flödar orden fram. Den aktningsvärda mängden publicerade romaner och noveller av herr Brekstad får snart sällskap då nytt material är på gång.

Fortsätter det så här blir jag farlig!

Den som väntar på något gott

Van vid snabba resultat erkänner Kolbjörn att han tyckte effekterna av morgonrutinen med god kosthållning, motion och K2 Vitamin lät vänta på sig. Men när jag väl gjort en förändring och det började ge resultat , vilken förändring!

– Hela kroppen kommer igång efter min  morgonrutin  och jag tycker bara det blir bättre och bättre för var dag. Fortsätter det så här blir jag farlig, avslutar han med ett högt och hjärtligt skratt.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy