D vitamin, sund kost och träning hjälper mig att behålla normal muskelfunktion

Publicerad: 15-05-2015
-Nu rekommenderar jag K2-vitamin till alla jag möter i hopp om att andra ska få samma aha upplevelse som mig.

I 15 år funderade Liv Karin Linnerud (67) på att hon borde göra en förändring i sitt liv. Men hon hittade aldrig rätt tillfälle att ta tag i det, men så plötsligt en dag för tre år sedan beslutade hon att göra allt för att förändra sin situation. – Det är helt fantastiskt, det är det märkligaste jag har varit med om. K2 Vitamin med K och D vitamin har gett mig mitt livs största aha upplevelse, säger hon.

Tidigare kände jag mig inte lika stark. – Jag började att priorotera promenader och började samtidigt äta K2 Vitamin med D vitamin.

Vändpunkten kom när hon hade sett över hela sin livssituation, tagit tag i kost och träning, hon började samtidigt använda K2 Vitamin med K och D vitamin. Plötsligt reste sig Liv Karin hastigt upp ur fåtöljen. Det som tidigare hade bjudit på stort motstånd var nu gjort på ett kick. Sedan dess har jag känt mig stark  och nu hoppas hon att fler människor får upp ögonen för betydelsen av att röra på sig, äta sunt och att ta K2 Vitamin med K och D vitamin kan aldrig skada.

Det är inte bara i kroppen Liv Karin upplever mer ork.Den sprudlande pensionären har många järn i elden – det har hon alltid haft. Att orken nu blivit bättre påverkar även andra aspekter i det dagliga livet. Med nästan två tunnland trädgård och ett brinnande intresse för inredning och mode, har Skiptvet -damen energi till att fördjupa sig i sina favorit intressen.

Jag beställde K2 Vitamin efter att ha läst om det i en tidning, och det ångrar jag inte en sekund.

Jag beställde K2 Vitamin efter att ha läst om det i en tidning, och det ångrar jag inte en sekund

– Alla säger att jag är energisk och det håller jag med om till viss del, skrattar hon hjärtligt.

– Jag måste hålla igång – då trivs jag bäst. Innan jag såg över mina vanor så orkade jag inte på samma sätt, så det var hämmande på livskvalitén. Jag såg över min kost och såg till att prioriterade min träning . Jag beställde även  K2-vitamin efter att ha läst om det i en tidning. Man blir glad av att kunna göra vad du vill, konstaterar hon.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy