– Jag är snart 75 år men känner mig som 30

Publicerad: 08-09-2015
Kay Randen, 74, lever ett aktivt liv. Han spelar boule med vännerna hemma i Gullspång, reser och sköter sin egen och grannarnas trädgård. Det är något han vill fortsätta med och därför är han noga med att hålla igång, äta varierat och balanserat.

– Dessutom tar jag min K2 Vitamin, något jag kommer att fortsätta med, säger Kay.

Kay Randen har alltid levt ett aktivt liv, något han vill fortsätta med. Kay beslutade sig för att fortsätta vara så aktiv han bara kunde och dessutom se över sin kost. Genom bekanta fick han även höra talas om K2 Vitamin med K och D vitamin och beslutade sig för att prova. En varierad och balanserad kost och en aktiv livsstil är viktigt för hälsan. Men han hittade en lösning. I dag känner han sig piggare än på länge.

Trots att han åldrats så känner han sig yngre än på länge

– Jag vill leva ett så aktivt liv som möjligt långt upp i åldern, så jag rör på mig, äter en varierad kost och så tar jag K2 vitamin, säger han. K2 Vitamin innehåller K vitamin som bidrar till att behålla en normal benstomme samt D vitamin som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

– Jag läste om vitamin K2 och blev genast intresserad, säger Kay. I dag tar jag en kapsel varje dag eftersom jag vet att K2 Vitamin innehåller D vitamin som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

Trots att han åldrats så känner han sig yngre än på länge.

Det är full fart på den ungdomliga 75 åringen

– Det är full fart på mig. Jag cyklar och går långa sträckor utan problem. Jag är snart 75 år men känner mig som 30. Det har alltid varit full fart i mitt liv och jag vill fortsätta att ha det så. Därför är jag noga med att äta en sund kost och röra på mig, dessutom tar jag varje dag K2 Vitamin med D vitamin som bidrar till att bibehålla en normal benstomme och som även bidrar till en normal muskelfunktion.

Eftersom Kay är nöjd med sina val övertygade han även sin hustru, Kari Randen, 69 år, att göra detsamma som honom, äta sunt och röra på sig och dessutom testa K2 Vitamin.

– Hon har inte varit lika aktiv som mig tidigare, men nu håller hon igång och äter sunt. Även hon har börjat att ta K2 Vitamin som kosttillskott. Sedan hon såg över sin kost och fysiska aktiviteter samt började äta K2 vitamin, känner hon sig piggare. Hon säger själv att hon är i väldigt bra skick. Skrattar Kay.

Nu uppmärksammas K2 vitamin i Sverige

I Norge, där Kay och Kari ursprungligen kommer ifrån, är vitamin K2 ett vanligt kosttillskott, men i Sverige är det först på senare år som vitaminet börjat uppmärksammas för sina positiva egenskaper.

– Folk man pratar med kan vara lite skeptiska men då säger jag ”se på mig!”, de flesta tror att jag är minst 15 år yngre än vad jag är. Jag vill hålla igång så länge som möjligt, och både Kari och jag är i mycket bra form. Jag har blivit en annan människa, livsglädje och energi sprudlar. Jag kan göra det jag vill, det är frihet.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy