Inger Eidun (66) tar långa härliga promenader

Publicerad: 15-05-2015
Plötsligt kändes det som om min kropp var mycket lättare, jag upplevde att min balans blev stabilare och jag gick och gick, säger Inger. Inger Eidun Eliassen (66) berättar om vad hon beskriver som en vändpunkt i januari 2015. Kroppen var plötsligt lätt och smidig, och benen satte fart, berättar hon. Hon som bara orkade gå 500 meter går idag flera kilometer i taget. Vändpunkten kom efter att Inger Eidun Eliassen fattat ett beslut om att röra på sig mer och se över sin kost, vilket är viktigt för en god hälsa. Inger började även ta K2 Vitamin med K och D vitamin.

Inger Eidun, som bor på Karlsöy i Troms, har länge känt att hon måste ta tag i sin kondition och livsstil för att orka mer. Hon har upplevt det tröttsamt att gå även korta sträckor och bara att komma ur sängen har ibland behövt god vilja. Men inte nu längre. Efter att Inger börjat träna, äta en sund och varierad kost, samt att ta K2 Vitamin  hoppar 66-åringen ur sängen med ett leende på läpparna. Själv tackar hon träningen, kosten och kosttillskottet K2 Vitamin för all energi.

– Tidigt i höstas hade jag ingen lust att gå långa promenader. Jag gick sällan mer än 500 meter. Så började jag att äta en allsidig och varierad kost samt att regelbundet röra på mig säger hon, och nu kan jag gå i timmar och njuta.

– Jag läste så mycket positivt om vitamin K2, bland annat i tidningen Familien. Jag bestämde mig för att prova K2 Vitamin – det kunde inte skada att försöka. Det har jag har inte ångrat en enda sekund.

Jag tar K2 Vitamin för att bibehålla normala funktioner

Inger Eidun är en social dam som lever och andas för att umgås med andra människor. Vid en ålder på 66 år, arbetar hon som hemhjälp i kommunen. Inget kan hindra henne från att delta i livets många nöjen.

Jag bestämde mig för att prova K2 Vitamin – det kunde inte skada att försöka. Det har jag har inte ångrat en enda sekund.

K2 Vitamin innehåller D vitamin som stödjer en normal muskelfunktion.

Tidvis har det varit en pärs att hjälpa till på det lokala vårdhemmet, som ibland slukar energi.

– Därför är det viktigt för mig att hålla igång muskler och rörligheten. Jag började med K2 Vitamin med D vitamin och håller igång, säger hon.

Många väljer kosttillskott

K vitamin är ännu inte lika känd som många andra vitaminer och mineraler här i Sverige, men fler och fler blir bekanta med vad K vitamin kan göra för kroppen. Vitamin K har fått sitt namn för dess förmåga att koagulera blod, och är uppdelad i olika under vitaminer.

K vitamin, som bidrar till att upprätthålla normal benstomme och normal blodkoagulation, finns i sin naturliga form i en mängd olika livsmedel som exempelvis i den japanska maträtten natto – en traditionell maträtt som består av jästa sojabönor.

Du kan också hitta K2 vitamin i bland annat mögelostar och lever, men mycket av den mat som är rik på vitamin K2 ingår inte i traditionell svensk husmanskost.

Därför väljer många att göra så som Inger Eidun, nämligen att ta kosttillskottet K2 Vitamin.

Nu rekommenderar jag K2 Vitamin till alla jag känner. Det fungerar för mig, och då måste det fungera för andra också

– Efter att jag började röra på mig och ta dagligt tillskott av K2 Vitamin känner jag mig mycket sprudlande. – Jag strosar runt i butiker och handlar i många timmar, utbrister hon entusiastiskt.

– Nu rekommenderar jag alla jag känner att se över sin kost, röra på sig och ta K2 Vitamin . Det känns bra för mig, och då måste det fungera för andra också, avslutar hon.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy