– Början på en bättre hälsa

Publicerad: 16-11-2015

Åren tar ut sin rätt, så för flera år sedan tog Erik ett avgörande beslut i sitt liv. Då bestämde sig Erik Fische (58) att göra vad han kunde för att kunna behålla sin aktiva livsstil så länge som möjligt, högt upp i åldern.

Erik cyklar gärna under sommaren och på vintern blir det en hel del skidåkning. Erik hade även läst om K2 Vitamin med D vitamin och beslutade sig för att börja abonnera på det, eftersom han visste att D vitamin stödjer en god muskelfunktion och att vitamin K bidrar till att upprätthålla en normal benstomme.

Erik säger att det känns så mycket lättare i dag och han har inga planer på att sluta.

K2 Vitamin är för många ett okänt vitamin, men hade Erik läst om K2 vitamin på nätet och började använda K2 Vitamin med K och D vitamin, samt att prioritera sin träning och kosthållning. Idag känner han sig både fräschare och snabbare.

– Livet har helt klart förbättrats sedan jag tog mitt beslut, säger han.

På en vindpinad plats vid en havsvik på Fosen i Sör-Tröndelag har Erik Fische (58) och hans fru hittat sitt stugparadis. Ett öppet landskap där väder och vind sätter stämningen. På den stora terrassen kan de antingen koppla av i sommarsolen eller så kan de vandra, fiska eller cykla mountainbike.

Erik går idag längre och snabbare än tidigare – han kan pressa sig hårdare utan att känna sig trött. För något år sedan började han prioritera att röra på sig och se över sin kosthållning, samt att ta ett tillskott med K och D vitamin, K2 Vitamin.

– Jag läste att K2 Vitamin med K vitamin bland annat ska vara bra för blodkoagulationen och bestämde mig för att testa det. Jag tar mina K2 Vitamin med K och D vitamin äter sunt och rör på mig. Det känns lättare att göra tunga grejer, säger logistikchefen och tvåbarnspappan från Trondheim.

Nu tar han varje dag sin kapsel, rör på sig och är mycket nöjd med sitt beslut, att behålla en god hälsa. Han beskriver det själv som en början på ett bättre liv.

Skönt att känna att formen är fin

Paret Fische har tillbringat de senaste åren med att renovera stugdrömmen. Nu när allt är klart tillbringar de all ledig tid ute bland måsskrik och vågskvalp. Både sommar och vinter är det stugsäsong och då är det bra att veta att hälsan är bra och formen är fin.

– Jag är ingen träningsfantast men jag rör på mig regelbundet. Jag har till exempel cyklat lite mountainbike och åker gärna skidor på vintern. Sedan jag började med K2 Vitamin med D vitamin och att regelbundet röra på mig har jag märkt att jag gradvis lyckas prestera bättre, säger Erik.

Vitaminet finns både i mat och som kosttillskott

För en optimal effekt av  K2 Vitamin är rekommendationen att kombinera det dagliga intaget av en  kapslar med en aktiv livsstil och en hälsosam kost. Vitamin K2 finns i en mängd olika livsmedel som till exempel mögelostar, kött, lever, surströmming samt annan fermenterad mat och i den japanska maträtten natto. Men eftersom många av oss inte äter detta varje dag så kan det vara enklare att ta vitaminet i kapselform.

Erik säger att han trivs med sitt liv och han har inga planer på att sluta röra på sig eller att sluta ta sina K2 Vitamin.

– Livet har helt enkelt blivit lättare sedan jag tog mina nya livsstils beslut, avslutar han.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy