Birgitta njuter av livet och stavgången

Publicerad: 30-03-2017

Dalkullan Birgitta Ahlgren fick göra uppehåll med sin älskade stavgång. Men efter att ha tagit nya tag är hon tillbaka i full fart igen.

– Motion varje dag, och sund kost gör att jag både kan baka, gå och handla och vara ute med stavarna igen. Som ett tillägg tar jag även mina K2 Vitaminer, berättar hon glatt.

72-åriga Birgitta Ahlgren har levt ett aktivt liv och varit i farten både i yrkeslivet och på fritiden. Hon har jobbat på tidningen Dalademokraten och hos färgtillverkaren Herdins och hela 24 år på lasarettet i Falun.

– När barnen var små var jag hemma i tio år också. Hela tiden har jag varit Falun trogen. Det är en mycket här

lig plats att bo på, säger hon.

I juni fick hon syn på annonser för K2 Vitamin i en tidning och bestämde sig för att prova

Hennes absoluta favoritsysselsättning är att vara ute på stavgång med maken Rickard. Det kan bli dagliga turer där de ser sig omkring i omgivningarna. Det ska också fraktas hem matkassar och deras lilla tomt behöver skötsel och tillsyn. Bakning och glatt umgänge med vänner, barnbarn och övrig familj står högt upp på Birgittas lista över favoritsysselsättningar.

 

– Ibland orkar man mycket, men jag har också upplevt stunder när det inte alls varit lika lätt att hålla sig aktiv. Jag tror det är så för de flesta, säger hon.

För den som är van att själv bära matkassar från butiken och vara ute på den nämnda stavgången är sådana perioder inte alls roliga. Men Birgitta berättar att hon gör så mycket hon kan för att ändå röra på sig och äta hälsosam kost, det är det viktigaste av allt för hälsan.

– Motion varje dag, och sund kost gör att jag både kan handla och vara ute med stavarna igen

Kanske kunde hon också behöva något kosttillskott, gick hennes funderingar.

I juni fick hon syn på annonser för K2 Vitamin i en tidning och bestämde sig för att prova.

– Det var värt ett försök, jag såg att både vitamin K och D ingår i K2 Vitamin och det kändes positivt, så sedan dess har jag fortsatt med mitt nya tillskott, säger Birgitta.

Med stor beslutsamhet kom Birgitta i somras igång med stavgång på samma sätt som tidigare, och sedan dess har formen varit på topp.

Birgitta har diskuterat vardagshälsa med många vänner och bekanta och även rekommenderat K2 Vitamin som ett komplement till vanlig vardagsmotion och sund kost. K2 Vitamin innehåller K vitamin som bidrar till att upprätthålla normal benbyggnad och D vitamin som bidrar till normal muskelfunktion.

Framför allt är hon i dag glad att det åter går att sticka ut tillsammans med maken på stavgång.

– Det är det bästa jag vet för att hålla igång. Och nu börjar det dessutom våras i Dalarna. Så fort Vasaloppet varit så säger jag att det blir vår. Det finns massor att göra ute på vår lilla gård också. För mig är det självklart att fortsätta med både motion och K2 Vitamin med K och D vitamin, säger Birgitta.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy