Du får två produkter i en när du väljer K2 Vitamin

Publicerad: 13-01-2017
K2 Vitamin är ett kosttillskott där du får två viktiga vitaminer i samma produkt: K2 vitamin och D vitamin. Effekten av kosttillskottet är kliniskt dokumenterat på människor och en succé i Sverige.

För många är det helt naturligt att ta hand om sin hälsa med regelbundna aktiviteter och en sund och varierad kosthållning. Med åldern är det naturligt att vi blir både stelare och mer orörlig.

En sund livsstil och en aktiv vardag hjälper oss att orka mer. Som ett komplement till sömn, sund kosthållning och fysisk aktivitet, kan du välja att ta ett tillskott av vitaminer.

K2 Vitamin med D vitamin är en bra lösning för att säkerställa sitt dagliga intag av D vitamin

Vitamin D som kallas solskensvitaminet är viktigt för flera funktioner i kroppen. Bland annat för att bidra till en normal benbyggnad och stödja en normal muskelfunktion.

Det är speciellt under vinterhalvåret vi här uppe i norr behöver påfyllning av D vitamin. K2 Vitamin med D vitamin är en bra lösning för att säkerställa sitt dagliga intag av D vitamin.

Viktig under vinterhalvåret

K2 Vitamin innehåller 10 mikrogram D3 vitamin, som bland annat bidrar till att stödja immunsystemets normala funktion samt normala kalciumnivåer i blodet. Det främst under vintermånaderna vi har behov av att fylla på med D vitamin.

Betydelsefullt bidrag till kroppen

Kosttillskottet K2 Vitamin innehåller förutom D vitamin även K2 vitamin som bidrar till flera viktiga funktioner i kroppen. K2 vitamin bidrar till att upprätthålla normal benbyggnad och normal blodkoagulation. För att kosttillskottet K2 Vitamin skall bidra till normala funktioner bör det användas under en längre tid.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy