Behåll din muskelfunktion

Publicerad: 14-06-2016
Vår kropp är en fascinerande komplex maskin med många biljoner celler och 76 olika organ som tillsammans är nödvändiga för att den ska fungera. Precis som med en begagnad bil så kommer kroppen att fungera längre om den blir väl underhållen.

Blodet är för kroppen vad oljan är för en bilmotor, det smörjer maskineriet. Dessutom förser det cellerna med syre och näringsämnen via blodkärlen. Blodet tar också upp cellernas avfallsprodukter.

Lägg alla blodådrorna i kroppen på en vuxen människa i rad, både artärer, vener och kapillärer, så blir det ca 160 000 km långt. Detta motsvarar fyra gånger jordens omkrets vid ekvatorn.

Vitamin K2 bidrar till en normal blodkoagulation

Den största blodådran i kroppen (aortan) har en diameter på cirka två centimeter medan de tunnaste ådrorna (kapillärer) endast är 0,001 mm i diameter, vilket motsvarar diametern hos en enda röd blodkropp.

 Vitamin D bidrar till normala kalciumnivåer i blodet

K2 Vitamin med vitamin K bidrar till normal blodkoagulering, samt att upprätthålla en normal benbyggnad. Vitamin D bidrar till normala kalciumnivåer i blodet och stödjer en god muskelfunktion.

Mer energi i vardagen

En sund och varierad kost tillsammans med fysisk aktivitet hjälper dig att behålla god fysik. Tillsammans med K2 Vitamin som innehåller vitamin K som bidrar till normal benbyggning och normal blodkoagulation samt vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelmuskelfunktion,  ger du dig själv en god förutsättning för ett liv med god hälsa.

D vitamin bidrar till att behålla en normal muskelfunktion som gör att du kan fortsätta träna. Vid träning ökar energinivån och du kommer att märka att du orkar mer även i vardagen.

Träning kan kombineras med upplevelser som till exempel att vandra i Sylarna eller vandra i Jämtlandstriangeln. Kombinationen av motion och en hälsosam kost kommer att göra det lättare att ta dessa promenader.

Upptäckten av vitamin K gav Nobelpriset i medicin 1943

Det faktum att vitamin A, D, C och E är viktiga för kroppen har vi hört sedan vi var små. Även om vitamin K2 är mindre känt så har vitaminet i decennier varit känt i forskningskretsar.

Faktum är att den danske professorn i biokemi Henrik Dam redan på 1920 talet upptäckte K vitamin, upptäckten av vitamin K gav 1943 Nobel-priset i medicin.

K2 vitamin finns naturligt i jästa livsmedel, som till exempel i mögelostar, rå kycklinglever och i den japanska maträtten natto, som bland annat består av jästa sojabönor. Är du inte alltför förtjust i fermenterade livsmedel så kan det vara lättare att ta vitamin K2 i kapselform.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Beställ idag och få 50% rabatt på första leveransen

K2 vitamin i tre mån. för halva priset:

199:-

ord. pris: 399:-

Beställ via telefon: 060 584 40 10

Vänligen godkänn vår integritetspolicy